Oferta cu 35% REDUCERE este valabila pana la data de 07-12-2023

Parbrize la domiciliu

Oriunde in Bucuresti / Ilfov

Ieftin

Inlocuire parbrize, geamuri si lunete auto


Inlocuire parbriz auto

Pentru montajul corect al unui parbriz este nevoie de personal cu experienta si multa rabdare. Doar prin inlocuirea coreta a parbrizului auto se poate garanta durabilitatea parbrizului.

Inlocuire geam lateral

Geamurile laterale sunt aproape la fel de importante ca si parbrizul sau luneta, de aceea atunci cand ai un geam crapat sau spart este bine sa-l inlocuiesti imediat.

Inlocuire luneta

Luneta este la fel de importanta ca si parbrizul, de aceea nu trebuie sa risti nimic daca ai o luneta crapta sau sparta, ea trebuie inlocuita imediat.

Reparatii parbrize

Ti s-a ciobit parbrizul auto? Suna urgent la o firma de reparatii parbrize pentru ca acea mica ciobitura o sa se deplaseze rapid si o sa ai un parbriz crapat care nu mai poate fi reparat.

Noi efectuam servicii de reparatii parbrize pentru autoturisme, dube, autoutilitare, autocare, tiruri la preturi corecte.

Ne putem deplasa la domiciliul tau oriunde in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu pentru inlocuire parbrize, geamuri sau lunete ori pentru reparatia parbrizului ciobit.

Pentru programari suna acum la 0733027072.

Echipa Karoglass este formata din specialisti in domeniu cu o experienta de peste 10 ani, amabili, gata sa te ajute in rezolvarea problemei tale.

SUNA ACUM